Ідеальна закуска: баклажани, які тануть у роті

Легкі, соковиті і неймовірно смачні – такі баклажани точно стануть зіркою вашого столу. Простий рецепт і мінімум інгредієнтів – все, що потрібно для кулінарного шедевру, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Баклажани - 4 шт (середні).
Морква - 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Петрушка.
Часник 2 - 3 зубчики.
Сіль.

Маринад


Оцет 9% - 2 ст. л.
Вода – 2 ст. л.
Цукор - 2 ст. л.
Сіль – 0.5 ч. л.

Приготування

  1. Ріжемо баклажани кружальцями і обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків. Терту моркву, нарізану цибулю та болгарський перець додаємо до баклажанів. Робимо маринад, змішуючи оцет, воду, цукор та сіль, і заливаємо їм овочі. 
  2. Додаємо дрібно нарізаний часник та петрушку. Все перемішуємо і даємо постояти деякий час, щоб інгредієнти насочилися маринадом.

Також раніше ми писали Легкий літній шедевр: кабачкова лазанья, яка тане в роті