Лениві чебуреки з лавашу: секрет неймовірної соковитості
Втомилися від довгого приготування чебуреків? Забудьте про це! Цей рецепт ледачих чебуреків з лавашу заощадить ваш час і порадує неймовірним смаком. Соковитий фарш з сиром, хрустка скоринка та простота приготування - все це робить цю страву справжньою знахідкою для кулінарів-початківців та зайнятих людей, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти на 10 шт.
Курячий фарш - 400 г;
Яйце - 1 шт.;
Цибуля - 1/2 шт.;
Сіль, зелень, перець - на свій смак.
Твердий сир - 200 г;
Лаваш - 10 шт.;
Яйце - 1 шт. для змащування бортиків.
Приготування
- Спершу з'єднуємо курячий фарш, зелень, натерту цибулю, яйце, воду, сіль, перець і добре перемішуємо.
- На половинку лавашу викладаємо трішки більше столової ложки фаршу. Розмащуємо. Присипаємо натертим сиром, заклеюємо бортики збовтаним яйцем.
- Смажимо на краплі олії або на топленому маслі з двох сторін до золотистості на помірному вогні.
Також раніше ми писали Млинці з мінеральною водою і маслом гхі. Здивуйте родину смачненьким (відеорецепт)