Мешканка Дніпра ледь впізнала на відео свого чоловіка, який півтора року перебуває у полоні (відео)

На початку повномасштабного вторгнення група бійців 74 окремого розвідувального батальйону потрапила до російського полону. Майже  півтора року родичі військовополонених роблять все, щоб повернути їх до рідних домівок. Поки що, на жаль, результату немає. У російських тюрмах українські військові зазнають жорстоких тортур. Дніпровська панорама продовжує розповідати історії військових, що опинилися в катівнях країни-агресора. 

Чоловік дніпрянки Тамари, Сергій, одразу ж після початку повномасштабного вторгнення вирішив йти на фронт. Він мав військовий досвід і бажання боронити Батьківщину.

Він офіцер запасу. 25 лютого він вже був на службі у 74-му батальйоні. 3 березня іх відправили у зону бойових дій, - розповідає Тамара.

Проте, за кілька днів після початку боїв група 74 окремого розвідувального батальйону опинилася в полоні. Їх відправили на тимчасово окуповану територію України.

12 березня попала в полон їхня група, я отримала повідомлення з невідомого номеру. "Група у полоні, не телефонуй, жодних питань.". Я подзвонила всім кого знала та кого не знала, всіх підняла. Відслідкували телефон. Їх везли на населений пункт Комиш-Заря, я зрозуміла потім через визволених хлопців, що їх там утримували у підвалі три доби. Потім групу розділили - одних повезли в Оленівку, інших - у Мелітополь, - додає Тамара.

За її словами, полонені бійці зазнали нелюдських тортур. Ті, хто пробув у полоні кілька тижнів повертались скаліченими. Інших відправили на територію країни-агресора.

Недавно Тамара змогла побачити відео, на якому був Сергій. Вона ледь впізнала його. Зі здорового чоловіка він перетворився на знеможену людину похилого віку.

Детальніше про це - у сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мешканка Дніпра понад півтора року нічого не знає про чоловіка, який потрапив у полон на початку війни.