Мешканка Дніпра понад півтора року нічого не знає про чоловіка, який потрапив у полон на початку війни

Вже рік та сім місяців дніпрянка Ельнура чекає з полону свого чоловіка Андрія, який пішов захищати Україну у перший же день війни, 24 лютого 2022 року. Жінка майже нічого не знає про те, що відбувається з коханою людиною. Відомо група бійців з 74 окремого розвідувального батальйону потрапила до російського полону у березні 2022 року. На їх повернення чекають рідні, хоча відомостей про своїх братів, синів, чоловіків вони практично не мають. Про це розповідає Дніпровська панорама.

Після менш як трьох тижнів війни Ельнура отримала смс-повідомлення, яке розділило її життя на “до” та “після”.

11 березня 2022 року об 11:58 я отримала повідомлення "Ми живі, ми в полоні". Номер був невідомий. Я одразу перетелефонувала туди, якийсь хлопчик взяв трубку, - розповідає Ельнура.

Хлопець повідомив, що ціла група українських захисників потрапила у полон та їх везуть у Запорізькому напрямку. Ельнурі навіть вдалося почути по телефону свого чоловіка. Він запевнив, що все добре, але зв'язок обірвався й більше телефон вже не відповідав. З того часу жінка нічого не знає про свого чоловіка. Їй вдалося поспилкуватися з колишніми полоненими, які були разом з її Андрієм. Вони запевнили Ельнуру, що її чоловік живий.

Детальніше - у сюжеті тележурналістів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Одещині перейменували вулицю на честь поліцейського з Дніпра, який загинув внаслідок ворожого обстрілу.