Міні котлетки у вершково-грибному соусі. Якщо дивувати смачною стравою, то тільки такою
Міні котлетки у вершково-грибному соусі. Дуже радимо приготувати, щоб справді здивувати рідних смаколиком, радить Дніпровська порадниця.
Інгредієнти:
Фарш курячий 500 г.
Панірувальні сухарі 2 ст.л.
Цибуля 2 шт.
Часник 2-3 зубчика.
Яйця 1 шт.
Печериці 200 г.
Вершки 20 % 200 мл.
Спеції.
Зелень.
Приготування:
- У фарш додаємо сухарі, натерту цибулину, часник, спеції, яйце та все перемішуємо.
2. Формуємо котлетки маленького розміру та обсмажуємо з двох сторін.
3. Виймаємо і в тій же сковорідці обсмажуємо цибулю та шампіньйони.
4. Коли вода випарується тоді вливаємо вершки та додаємо м’ясні котлетки.
5. Тушкуємо ще 2 хв і в кінці додаємо зелень.
Нагадаємо, раніше ми писали
Лише за 5 хвилин. Відкрийте для себе секрет китайської закуски з буряка. Так ви точно не готували