Пальчики оближеш. Як легко приготувати домашню рублену ковбасу

Навіть найдорожча ковбаса з магазину ніколи не буде смачніше домашньої. Рецепт, який пропонує Дніпровська панорама, має мінімум інгредієнтів, а ось задоволення буде по максимуму.

Інгредієнти

  • Цибуля 2шт.
  • Стегна курячі 6шт.
  • Свинина 350г
  • Сіль за смаком
  • Лавровий лист 2шт.
  • Перець горошком 7-10шт.
  • Мариновані огірочки 5-6шт. (за бажанням)
  • Часник 4зуб.
  • Паприка 1,5 ч.л.
  • Бульйон 350мл
  • Желатин 10г

Приготування

  • Цибулю, стегенця і ще якийсь вид м'яса порізати на шматочки, додати сіль, перець, лавровий лист і перець горошком.
  • Залити окропом, варити до готовності годину-півтори. Періодично знімати пінку.
  • Через друшляк процідити бульйон.
  • У форми всунути зав'язані знизу пакети для запікання.
  • У м'ясо додати часник, сіль, паприку. Перемішати.
  • Відміряти 300-350г бульйону.
  • Окремо замочити желатин, за хвилину відправити його в бульйон, нагріти і розвести у всьому бульйоні.
  • Більшу частину бульйону відправити в м'ясо, залишити.
  • На дно форми викласти м'ясо, огірочки, розподілити їх між собою, заповнити форму м'ясом й бульйоном. Веделкою розсунути м'ясо, щоб розподілити бульйон.

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати ліниві капустяні пиріжки.