Дайте медаль тому, хто вигадав цю страву. Ліниві капустяні пиріжки: весь під'їзд буде просити рецепт

Капуста вважається одним із найбільш дієтичних продуктів, з нею, як правило, готували багато пісних страв. передає Дніпровська панорама.

Варто дати рецепт капустяних пирогів для домашніх посиденьок.

тесто

Інгредієнти для капустяних пирогів:

капуста - 500 г;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
сіль - 1 ч.л.;
сода - 1 ч.л.;
чорний перець - щіпка;
кефір - 400 мл;
борошно - 400 г.

Приготування капустяних пирогів:

Шинкуємо дрібно капусту, подрібнюємо на великій тертці моркву, нарізаємо маленьким кубиком цибулю. Обсмажуємо в сковороді з олією цибулю до м'якості, додаємо моркву.
Цибулю та моркву смажимо до золотистого кольору. Викладаємо до овочів капусту, посипаємо щіпкою солі та чорного перцю, гасимо на середньому вогні під кришкою до готовності.


У цей час збиваємо яйця з сіллю, в окремій мисці змішуємо кефір з содою. З'єднуємо кефір із яєчною сумішшю, просіюємо туди борошно.

Викладаємо тушковану капусту в примішане тісто, перемішуємо інгредієнти.

У сковороді оновлюємо олію, викладаємо ложкою тісто на поверхню.

ліниві пироги

На середньому вогні з обох боків обсмажуємо пироги до рум'яної скоринки.
У результаті ми отримуємо капустяні швидкі пироги. Не потрібно довго замішувати та ліпити пироги, що зручно для ранкового перекусу.

Нагадаємо, раніше ми писали

Пишний яблучний пиріг без духовки та міксера. Рецепт за 15 хвилин, коли гості на порозі