Печиво, яке тане в роті: ласощі до чаю, від яких неможливо відірватися

Любите домашню випічку, яка готується швидко і просто? Цей рецепт печива створений саме для вас! Ніжне, розсипчасте, з ароматом вершкового масла і згущеного молока - воно просто тане в роті і стане ідеальним доповненням до чаю або кави, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Вершкове масло - 150 г;
Згущене молоко - 400 г; 
Борошно - 500 г;
Розпушувач - 0,5 ч. л. (можна без).

Рецепт печива, яке тане в роті

Для прикрас


Плитка білого шоколаду;
Фісташки.

Приготування

  1. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів Цельсія. Великою мискою розтопіть 150 грамів вершкового масла, потім додайте 400 грамів згущеного молока та добре змішайте. Додайте 500 грамів борошна та 0,5 чайної ложки розпушувача, якщо є. Змішайте, поки не отримаєте однорідне тісто. 
  2. Сформуйте з тіста кульки або будь-яку форму печива, розташуйте їх на противні, покритому пергаментним папером, вийде 28 печенюшок (по 33 г). Випікати за 180 градусів 15-20 хвилин.

Також раніше ми писали Капустяні стейки: ситне та бюджетне рішення для обіду чи вечері