Капустяні стейки: ситне та бюджетне рішення для обіду чи вечері

Ця страва не лише смачна, але й неймовірно корисна, адже готується з цвітної капусти, багатій на вітаміни та мікроелементи. А додавання м'яса, сиру та пікантного соусу робить страву по-справжньому ситною та ароматною, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Цвітна капуста - 300 г;
Помідори - 150 г;
Сир - 150 г;
М'ясо чи фарш - 300 г.

Для соycу


Сметана - 100 г;
Часник - 50 г;
Гірчиця - 10-20 г.

Приготування

  1. Нарізаємо цвітну капусту на стейки, приблизно 2 см. Для соусу змішуємо часник, сметану та гірчицю. Помідор нарізаємо. М'ясо відбиваємо, солимо, перчимо.
  2. Змащуємо лист, викладаємо стейки, змащуємо капусту соусом, зверху викладаємо м'ясо, помідори і відправляємо в духовку на 190 градусів 15-20 хвилин. Після того дістаємо посипаємо тертим сиром і ще на 20 хвилин.

Також раніше ми писали Сосиски в тісті з тостового хліба: швидкий та смачний перекус