Пиріжки з рисом та яйцем за лічені хвилини: оригінальний рецепт на будь-який смак

Рецепт смачних і швидких пиріжків з рисом та яйцем.Пиріжки з рисом та яйцем – це класика української кухні. Їх готували ще наші бабусі, і вони досі залишаються однією з найулюбленіших страв багатьох людей. Ці пиріжки прості у приготуванні, не потребують багато інгредієнтів, і завжди виходять смачними та ситними. Їх можна подавати як гарячими, так і холодними, як закуску або як основну страву. У цьому рецепті розповімо секрети приготування ідеальних пиріжків з рисом та яйцем. Крім того, розповімо кілька варіантів начинки, які ви можете використовувати. Про це повідомляє Дніпровська порадниця

Спробуйте приготувати ці пиріжки, і впевнені, що вони вам сподобаються!

Для тіста:

1 склянка кефіру кімнатної температури жирністю 1%;
2 курячі яйця;
4 склянки пшеничного борошна;
2 ст. л. цукру;
2 ст. л. олії соняшникової;
1 ч. л. соди;
Половина ч. л. солі;
Олія для смаження.

Для начинки:


  • Варений рис;
  • Варені яйця;
  • Зелена цибуля.

Готуємо:

Для початку просійте муку|борошно|, дві склянки висипте в глибоку ємність, влийте тепленький кефір і додайте|добавляйте| соду. Добре перемішайте та залиште на 15-20 хвилин.
У цей час збийте яйця. Додайте в них сіль, цукор та олію. Збивайте до утворення однорідної консистенції.
У тісто перелийте яєчну масу і всипте решту борошна. Добре вимісити тісто. Воно має вийти еластичним, м'яким і не чіплятися до рук і стінки посуду. Потім прикрийте рушником і нехай постоїть 15-20 хвилин.
Робочу поверхню присипте борошном і викладіть тісто. Розділіть його на невеликі частини.
Всі шматки розкотіть у коржики, в центр якої покладете начинку з рису, змішаного з яйцем і зеленим цибулькою.
Краї зліпите разом і надайте форму пиріжка.
Розігрійте сковорідку з|із| маслом|мастилом| і покладете в неї пиріжки, з'єднаними краями вниз. Смажте до рум'яного відтінку з 2-х сторін.
Готові пиріжки перекладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками. Так ви позбавитеся олії.
Їсти їх можна як гарячими, так і холодними.

Нагадаємо, раніше ми писали

Як приготувати улюблений десерт з дитинства «Картопля»