Ситний салат з сердечками: пікантна насолода для справжніх гурманів

Ніжні відварені сердечка, хрусткі мариновані огірки, соковита кукурудза та ароматна цибуля – це поєднання, яке не залишить байдужим жодного гурмана. А пікантна заправка з сметани, гірчиці та соусу теріякі додає салату особливої ​​родзинки, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Відварені сердечка (наприклад, індички) - 250 г.
Варені яйця - 3 шт.
Мариновані огірки - 100 г.
Кукурудза (консервована або свіжа) - 1/2 склянки.
Червона цибуля - 1 шт (маленька).

Ситний салат з сердечками

Заправка


Сметана - 3 ст. ложки.
Гірчиця - 1 ст. ложка.
Соус теріякі (опціонально) - 2 ст. ложки.
Сіль та перець - за смаком.

Приготування

  1. Наріжте відварені сердечка, варені яйця, мариновані огірки та червону цибулю, додайте кукурудзу 
  2. Змішайте всі нарізані інгредієнти у великій мисці. Змішайте сметану, гірчицю та соус теріякі, додайте сіль та перець.
  3. Додайте заправку до салату та помішайте. Прикрасьте за бажанням та подавайте охолодженим.

Також раніше ми писали Свіжість літа без випічки: легкий фруктовий десерт за 30 хвилин