Ситний салат з сердечками: пікантна насолода для справжніх гурманів
Ніжні відварені сердечка, хрусткі мариновані огірки, соковита кукурудза та ароматна цибуля – це поєднання, яке не залишить байдужим жодного гурмана. А пікантна заправка з сметани, гірчиці та соусу теріякі додає салату особливої родзинки, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Відварені сердечка (наприклад, індички) - 250 г.
Варені яйця - 3 шт.
Мариновані огірки - 100 г.
Кукурудза (консервована або свіжа) - 1/2 склянки.
Червона цибуля - 1 шт (маленька).
Заправка
Сметана - 3 ст. ложки.
Гірчиця - 1 ст. ложка.
Соус теріякі (опціонально) - 2 ст. ложки.
Сіль та перець - за смаком.
Приготування
- Наріжте відварені сердечка, варені яйця, мариновані огірки та червону цибулю, додайте кукурудзу
- Змішайте всі нарізані інгредієнти у великій мисці. Змішайте сметану, гірчицю та соус теріякі, додайте сіль та перець.
- Додайте заправку до салату та помішайте. Прикрасьте за бажанням та подавайте охолодженим.
Також раніше ми писали Свіжість літа без випічки: легкий фруктовий десерт за 30 хвилин