Торт за 15 хвилин: без цукру та борошна. Готуйте хоч щодня
Готуємо найпростіший десерт, який не соромно подати і завжди його легко приготувати. Не потрібно місити тісто і поратися з духовкою. Все простіше, передає Дніпровська панорама.
Інгредієнти коржа для бананового торта:
банан - 2 шт.;
яйця - 2 шт.;
ванільна есенція - 5 крапель;
розпушувач - ч. л.;
сіль - щіпка;
какао-порошок - 60 г;
Інгредієнти для крему:
сир (творог)- 200 г;
банан - шт.;
сік лимона - ст. л.;
ванільна есенція - 5 крапель;
вершкове масло - 50 г.
Приготування бананового торта:
Очищаємо та нарізаємо круглими пластинами банани. Викладаємо банани в чашу блендера, з'єднуємо з яйцями та сіллю.
Вливаємо ванільну есенцію до бананів, висипаємо какао-порошок та розпушувач.
Збиваємо всі компоненти у блендері до однорідної маси. Перекладаємо тісто у силіконову форму для випікання.
У духовці випікаємо корж за 180 градусів 20 хвилин. У цей час створюємо крем для торта - нарізаємо очищений банан, що залишився.
Викладаємо банан із сиром у чашу блендера, з'єднуємо з соком лимона, ванільною есенцією та розм'якшеним вершковим маслом.
Збиваємо суміш до консистенції густого крему.
Приготовлений корж розрізаємо на два тонкі коржі. Бісквіт має бути вологим усередині.
Перекладаємо крем у кондитерський мішок, відсаджуємо трояндочки на поверхню одного з тонких коржів.
Викладаємо на кремовий шар другий корж, не притискаємо його щільно.
Другу частину крему відсаджуємо на верхівку торта.
Забираємо торт у холодильник на годину для стабілізації.
Можна уникнути етапу зі стабілізацією та подавати десерт на стіл відразу після приготування. Також рекомендуємо посипати банановий торт, наприклад шоколадною крихтою.
Без духовки та без замісу. Кожен вихідний готую бісквіт на сковороді, заздрять усі подружки (фото)