3 кімнатні рослини, які очистять ваше повітря

Чи знаєте ви, що деякі кімнатні рослини можуть значно покращити якість повітря у вашій оселі? Їхні природні очисні властивості роблять їх справжніми зеленими фільтрами, які поглинають шкідливі хімічні речовини та виділяють кисень, повідомляє Дніпровська порадниця.

Хлорофітум

Ця невибаглива зелена "пишна" красуня – справжній чемпіон з очищення повітря. Хлорофітум ефективно поглинає формальдегід, який виділяється з меблів, килимів та інших предметів побуту. Він також здатен зменшити рівень бензолу та вуглекислого газу, роблячи повітря чистішим і приємнішим для дихання.

Папороть Нефролепіс

Ця елегантна папороть не лише прикрасить ваш інтер'єр, але й подбає про його екологічну чистоту. Нефролепіс чудово фільтрує формальдегід, ксилол і толуол, які часто присутні в повітрі через хімічні речовини, що використовуються в побуті.

Драцена

Ця екзотична красуня з різноманітними строкатими листками не лише візуально оживить ваш простір, але й очистить повітря. Різні види драцени, такі як Драцена Маргіната і Драцена Компакта, ефективно нейтралізують формальдегід, бензол і ксилол, роблячи атмосферу у вашому домі здоровішою.

Також раніше ми писали Чим та коли обробляти полуницю. Ефективні способи боротьби з шкідниками