Адреналін і щука майже 10 кг. У Дніпрі рибалка показав чудовий трофей (фото)

У Дніпрі любителі зимової рибалки діляться своїми трофеями. І хоча зимова рибалка має свої особливості, вона має своїх прихильників, які зізнаються, що саме від зимової отримують особливу насолоду, повідомляє Дніпровська порадниця.  

У цього рибалки, що на фото, риболовля була вдалою. Сильне клювання, зважування гідного суперника і, звісно, нечуваний адреналін. І ось - здобич та пам'ятне фото і незабутні емоції. 

За традицією, рибалка не вказав, де саме йому так пощастило. Напевне, щоб не привертати до цього місця увагу конкурентів. Щоправда, чоловік показав вагу свого трофею - рибина важить понад 9 кілограмів. Але колеги-рибалки дещо сумніваються, що щука настільки велика, бо як відомо, який рибалка не любить трошки перебільшити. Проте, що щука-красуня і досить вагомий розмірів, можна не сумніватись, дивлячись на фото. 

Зима - це час, коли рибалки виходять на кригу. І хоча зимова рибалка має свої особливості, вона подобається багатьом любителям риболовлі.

Наприклад, рибалкам потрібно бути обережними, щоб не провалитися під лід. Також потрібно правильно одягнутися, щоб не замерзнути.

Але, незважаючи на це, зимова рибалка - це захоплююче заняття, яке приносить багато задоволення.

Зимова рибалка вимагає більше терпіння та майстерності, але це робить її ще цікавішою, - так пояснюють своє захоплення любителі рибалки.