Беру буряк, моркву та яйця. Салат "Всього по 4", дуже швидко і корисно

Цей салат вас здивує своєю простотою та неперевершеним смаком. Розкажемо, як приготувати салат із морквою та буряком. Записуйте та зберігайте рецепт. Він вам точно знадобиться, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти для овочевого салату:

буряк - 4 шт.;
морква - 4 шт.;
яйця - 4 шт.;
натуральний йогурт - 90 г;
оливкова олія;
сіль - ½ ч.л.;
лимон - шт.;
зелена цибуля - пучок.

Приготування овочевого салату:

Відварюємо до готовності моркву і круто варимо яйця приблизно 10 хвилин.

Відварюємо буряк. Нарізаємо охолоджену варену моркву на півкружочки. Нарізаємо маленьким кубиком буряк, ріжемо зелену цибулю.

Очищаємо яйця, розділяємо жовтки та білки. Нарізаємо білки невеликими кубиками. Подрібнюємо жовтки вилкою, змішуємо із сіллю та натуральним йогуртом.

Вижимаємо з лимона сік, вливаємо його в соус із жовтків, перемішуємо. У салатнику змішуємо моркву з буряком, білками та зеленою цибулею, заправляємо суміш жовтковим соусом і перемішуємо.

Також заправити салат можна додатково оливковою олією.

Виходить простий корисний овочевий салат із бюджетних продуктів.

Нагадаємо, раніше ми писали

Млинці з мінеральною водою і маслом гхі. Здивуйте родину смачненьким (відеорецепт)