Була прикладом професійності та людяності: у Дніпрі під час ракетного удару загинула медсестра

Ракетний удар росіян по багатоповерховому будинку у Дніпрі на ж/м Перемога позбавив життя багатьох мирних українців. Серед них була й 50-річна Прохоренко Вікторія, яка працювала операційною медичною сестрою у лікарні швидкої допомоги. Від удару ворожої ракети також загинув Максим Богуцький - син медичної сестри КДВ №3 Богуцької Тетяни, якому було лише 17 років. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" посилаючись на сторінку в Facebook КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги" Дніпровської міськради.

Як повідомляється, 14 січня під час ракетного удару росіян по житловому будинку в Дніпрі загинула операційна сестра відділення хірургії геріатричного профілю КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги" ДМР Прохоренко Вікторія Володимирівна, якій було 50 років. Колеги відзначають її, як високопрофесійну людину , яка працювала на своїй посаді з 1994 року, та була прикладом професійності та людяності, дуже яскравою та чарівною жінкою.

Також під час ракетного удару російських терористів загинув й 17-річний син медичної сестри КДВ №3 Богуцької Тетяни Максим. У 2022 році хлопець став студентом першого курсу Політехнічного університету.

"Не має слів , щоб передати весь біль та співчуття, яке ми переживаємо разом з родинами загиблих. Війна знищує все на своєму шляху і ні чим не полегшити втрати… Не повернеш матері сина, чоловіку дружину. Царство небесне загиблим та земля пухом. Вічна пам’ять та вічний спокій", - йдеться у повідомленні КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги" у Facebook.

Прощання з Вікторією Прохоренко відбудеться 19 січня о 13:00 за адресою: Дніпро, пр. Нигояна,53.

Прощання з Максимом Богуцьким відбудеться 20 січня о 10:00 за адресою: Дніпро, Набережна Перемоги, 59а (Храм Святого Апостола Андрія Первозванного).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Дніпрі попрощалися з батьками Анастасії Швець, яка вижила після вибуху будинку на ж/м Перемога.