Був дуже позитивним і турбувався про інших. У Запорізькій області загинув 24-річний воїн з Дніпропетровщини

На околицях селища Приютне Запорізької області загинув 24-річний Владислав Козлов з Кривого Рогу Дніпропетровської області. До повномасштабної війни молодий чоловік працював на підприємтсві "АрселорМіттал Кривий Ріг" помічником машиніста тепловоза залізничного цеху № 2. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на Facebook- сторінку АрселорМіттал Кривий Ріг.

Владислава Козлова згадують, як молодого, сповненого життєвої енергії, професіонала. Він будував плани на майбутнє та робив все, що було потрібно для їх здійснення. Але мріям і планам завадила війна: Владислав пішов боронити Україну на початку повномасштабного вторгнення росії.

"Світла, добра, чуйна людина – це перше, що спадає на думку, коли згадуєш про Владислава. Я добре знав його, адже ми пропрацювали разом декілька років. Владислав спочатку був складачем потягів, а потім став помічником машиніста тепловозу. До роботи він ставився дуже відповідально, мріяв розвиватися у професії. Влад був дуже позитивним, у будь-яких ситуаціях він казав, що у нього завжди все добре. І завжди турбувався про інших. Важко казати про нього у минулому часі. Дуже співчуваю його батькам. Загибель Влада – це непоправна втрата для усіх нас", – сказав в.о. начальника ЗЦ № 2 Валерій Руденко.

Редакція "Дніпровської панорами" висловлює співчуття рідним та близьким загиблого захисника України.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Дніпропетровщина простилась з бійцем, який загинув торік у квітні.