Дніпрянам показали унікальні фото, як виглядав готель "Дніпропетровськ" після відкриття

Дніпрянам показали, як будувався готель Дніпропетровськ, який вважався взірцем міського культурного сервісу і як заздрили тим, хто тут оселявся. Про це розповідає Дніпровська порадниця з посиланням на фб спільноту Єкатеринослав-Дніпропетровськ історія міста.

Як згадують дніпряни, у той час готель був найсучаснішим готелем міста. Кожен із тих, хто приїхав до міста, чи то в гості, чи у відрядження, прагнув оселитися в ньому.

Друзі, а давайте згадаємо, як виглядав готель "Дніпропетровськ" одразу після відкриття. Може хтось бував там (я маю на увазі не тільки ресторан). Відразу скажу скептикам, і молоді, будь ласка, не потрібно порівнювати з сьогоднішнім днем, писати, на вашу думку, "дотепні" коментарі, типу: "відстій" і т.д. Включайте, будь ласка, логічне мислення, думайте своєю головою.

Це було майже 60 років тому! Природно, тоді було інше життя, інші тенденції. І це було скрізь, політичні гасла приплітати не треба. ОТЖЕ, ДРУЗІ, готель "Дніпропетровськ" відкрився 25 жовтня 1968 року. У ті роки цей готель вважався взірцем міського готельного сервісу. У ній був ресторан, конференц-зал, пральня, кімнати для персоналу, кухня з величезним холодильним цехом для продуктів.

Навіть номери для клієнтів були з телефонами! А з вікон номерів відкривався чудовий краєвид на наш Дніпро! До речі, фотографії на ганку готелю, і всередині зроблені через 5 місяців після відкриття, навесні 1969 року. Природно, зараз виглядає, як то по-дитячому, просто і наївно. Але пройшло більше, ніж півстоліття, на хвилиночку!