Це неймовірна насолода. Повітряний та ніжний ягідний пиріг

Не всі господині люблять працювати з тестом, але іноді так хочеться побалувати себе та близьких якоюсь випічкою. Рецептом повітряного пирога з ягодами, що завжди виходить ідеально, ділиться Дніпровська панорама.

Інгредієнти:

Борошно - 250 гр.
Кефір - 250 мл.
Вершкове масло - 110 гр.
Яйця - 2 шт.
Цукор - 140 гр.
Розпушувач - 1 пакетик.
Ванілін - 1 пакетик.
Заморожені ягоди - 300 гр.

Рослинна олія - 2 ст. л.

Приготування:

  1. Яйця збити з цукром до побіління. Додати кефір, вершкове масло, розмішати. Борошно з'єднати з розпушувачем, ваніліном і додати частинами до рідкої суміші.
  2. Усе розміщати до однорідності, основа пирога готова.
  3. У форму вкласти пергамент, змастити олією, вилити всю суміш і розподілити ягоди. Ягоди можна ще докласти всередину пирога, для цього вилити половину суміші, викласти ягоди і вилити решту суміші поверх. Випікати в розігрітій духовці 50-55 хв при 180С.

Також раніше ми писали Домашній рулет із фаршем. Гості будуть задоволені