Чебуреки з сюрпризом: легка альтернатива класиці з нотками літа
Хочете спробувати щось новеньке і смачненьке? Ці кабачкові чебуреки з м'ясом стануть справжнім відкриттям на вашому столі! Легкі, соковиті та неймовірно ароматні, вони ідеально підійдуть для обіду або вечері, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
Кабачки - 250 г.
Фарш м'ясний - 180 г.
Яйця - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Борошно- 1 ст.
Молоко - 1/2 ст.
Зелень - пучок.
Сіль, перець - за смаком.
Приготування
- Кабачок натерти на великій тертці, посолити. Залишити на 10 хв. Віджати сік, що виділився.
- Дрібно нарізати цибулю, обсмажити. Додати фарш, обсмажити. Додати сіль, перець. Дати трохи охолонути.
- До віджатого кабачка додати яйця, зелень, сіль, перець, олію і молоко. Добре все перемішати. У кабачкову суміш просіяти борошно і замісити тісто.
- Розігріту сковороду змастити олією. Влити тісто як на середній товщині млинець. Поки млинець не схопився, викласти на половину млинця 1 ст. л фаршу.
- Другою половиною прикрити фарш і притиснути млинець по краю. Обсмажувати чебуреки під кришкою з двох сторін до рум'яності.
Також раніше ми писали Тортилья з яйцем та сиром: швидкий, ситний та смачний сніданок