Чебуреки з сюрпризом: легка альтернатива класиці з нотками літа

Хочете спробувати щось новеньке і смачненьке? Ці кабачкові чебуреки з м'ясом стануть справжнім відкриттям на вашому столі! Легкі, соковиті та неймовірно ароматні, вони ідеально підійдуть для обіду або вечері, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кабачки - 250 г.
Фарш м'ясний - 180 г.
Яйця - 2 шт.
Цибуля - 2 шт.
Борошно- 1 ст.
Молоко - 1/2 ст.
Зелень - пучок.
Сіль, перець - за смаком.

Приготування

  1. Кабачок натерти на великій тертці, посолити. Залишити на 10 хв. Віджати сік, що виділився.
  2. Дрібно нарізати цибулю, обсмажити. Додати фарш, обсмажити. Додати сіль, перець. Дати трохи охолонути.
  3. До віджатого кабачка додати яйця, зелень, сіль, перець, олію і молоко. Добре все перемішати. У кабачкову суміш просіяти борошно і замісити тісто.
  4. Розігріту сковороду змастити олією. Влити тісто як на середній товщині млинець. Поки млинець не схопився, викласти на половину млинця 1 ст. л фаршу.
  5. Другою половиною прикрити фарш і притиснути млинець по краю. Обсмажувати чебуреки під кришкою з двох сторін до рум'яності.

Також раніше ми писали Тортилья з яйцем та сиром: швидкий, ситний та смачний сніданок