Чому Україна має тяжку долю і чого чекати в майбутньому: відомий астропсихолог дала відповідь

Відомий український астропсихолог Олена Осипенко зробила соляр на честь 32-річчя Незалежності України. Астролог склала гороскоп на наступний рік, розрахований за датою астрологічного часу народження, тобто 24 серпня 1991 року, коли Україна отримала своє нове народження як незалежну від інших держав країну. Цей соляр містить рекомендації, як прожити українцям найближчі дванадцять місяців більш активно, ефективно та щасливо. Що для цього потрібно, читайте у матеріалі Дніпровської панорами.

Щороку Олена складає прогноз для нашої країни та всіх українців, розповідаючи про потенціал та труднощі на наступний рік.

«Рідна земля завжди дає духовну силу та підтримку всім, хто її щиро любить – любить будь-яку, без умов та вимог. Який би гороскоп ми не розглядали – людину чи країну – вона не може бути гарною чи поганою. Тому що гороскоп – це потенціал, як деяка даність, на яку ми заслужили, з можливістю подальшого розвитку. Це також серія завдань, які повинні бути вирішені нами протягом життя», - каже Олена. 

24 серпня 1991 року о 18.00 Україна отримала своє нове народження як країна, незалежна від інших держав.

«Я збудувала такий гороскоп на той момент, коли парламент України проголосував за статус незалежності нашої країни. Назвемо це моментом перереєстрації. Адже Україна була і до цієї дати і її історичне коріння дуже глибоке», - додала спеціаліст. 

За словами астропсихолога, у цьому гороскопі Сонце розташоване в 1-му градусі Діви і позначає основний потенціал країни та першу особу в державі, яка періодично переобирається.

За Іссидором Космінським той, хто народився з планетою в 1-му градусі Діви, буде змушений зіткнутися з випробуваннями і стражданнями, як зі спокутуванням діянь свого далекого минулого. І його доля також у тому, щоб долати всі перешкоди та стати мудрим порадником та провідником для своїх побратимів.

Сонце в гороскопі нашої держави перебуває у поєднанні з однією із зірок у сузір'ї Великої Ведмедиці. Щоночі при ясному небі ми спостерігаємо всі вісім священних зірок цього шанованого з давніх часів сузір'я, яке схоже на великий ківш. І маючи хоча б одну з цих зірок у своєму гороскопі, ми повинні повністю віддати себе служінню найвищим силам.

Зірка, виявлена через Сонце України, називається Мегрець. Вона розташована там, де закінчується ківш та починається його ручка. Мегрець показує, що в нашій країні необхідно розвивати науки, бути провідником і носієм колективних ідей, що реформують суспільство, а також дружити з усіма країнами.

Олена Осипенко також розповіла про потенціал інших планет у гороскопі незалежності України.

Місяць у Водолії – це український народ – дуже волелюбний, який завжди перебуватиме в опозиції до тих, хто сидить у владі. Зверніть увагу, що статус незалежності Україна здобула в період ретроградного руху двох планет – Меркурія та Венери, що говорить про труднощі у просуванні вперед, у бік розвитку, а також великі проблеми, пов'язані зі сферою економіки.

Добре, що Юпітер – планета щастя – підтримує це поєднання Меркурія та Венери – а це сприятливий вплив міжнародних відносин на внутрішні справи нашої держави.

Марс у Діві у поєднанні з Білим Місяцем – це армія нашої країни, яка ніколи не нападатиме на інші держави, але посилюватиме свої позиції для захисту своїх кордонів, а також виконуватиме миротворчі місії.

Більш детальний розбір дивіться у відео:

Читайте також: Принесуть великі неприємності: названі найстрашніші прикмети та забобони