Осінь 2023 року: яким 3 речам місце у вашому гардеробі

Щоб мати стильний вигляд цієї осені, варто звернути увагу на три речі, які зараз у моді і їх варто додати до свого гардеробу, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на ТСН.

Широкі джинси

Це вічна класика, яка залишається актуальною і в осінньому сезоні 2023 року. В різні десятиліття вони були на вершині популярності, адже підходять для різних типів фігур і будь-якого віку. Саме тому такі джинси можна назвати найпрактичнішим вибором на осінь.

Широкі джинси вирізняються свободою руху й комфортом, їх легко поєднувати з верхнім одягом і взуттям. Вони матимуть гарний вигляд у поєднанні з простою футболкою та зручними кедами або з елегантною блузою й туфлями на підборах. Тому ви зможете створювати з ними такі різні, але завжди неповторні образи.

Чоботи-панчохи

Вони є унікальним поєднанням звичайних чобіт і панчох, які додатково утеплюють ноги. Завдяки високому посадженню вони також забезпечують підтримку і підвищенний комфорт для стопи, а холодної пори року це особливо актуально. Вони підходять для щоденного носіння, адже прекрасно поєднуються з різними стилями одягу.

Також чоботи-панчохи підійдуть і для прогулянки з друзями, ділової зустрічі, романтичного побачення. Це робить їх ідеальним вибором для жінок, які завжди хочуть бути стильними на вигляд.

Сорочки з анімалістичним принтом

Анімалістичні принти стали справжнім хітом сезону. Але не поспішайте діставати з шафи сорочки з "леопардом", адже восени 2023 року в моді буде більш стриманий принт "зебра". Він допомагає ускладнити образ, додати йому таємничості та елегантності, але водночас не перевантажує вбрання.

Речі з анімалістичним принтом "зебра" можна поєднувати з різними стилями для створення як офісних, так і міських образів. Зі строгими речами він допоможе додати "родзинки" до образу, а з більш розслабленими повсякденними створити нотку грайливості й розкоші.

Нагадаємо, раніше ми писали: Погода у Дніпрі в День Незалежності "сюрпризів" не обіцяє