Ціни полізли вгору: яке м'ясо подорожчало у Дніпрі після Нового року (фото)
Напередодні свят багато супермаркетів та мережеві м'ясні магазини на радість покупцям розпродавали м'ясо за приємною ціною. Однак із настанням січня ціни змінилися, повідомляє Дніпровська панорама.
Свинина
Помітно подорожчав цей вид м'яса.
Сьогодні свиняча м'якоть, як і кострець, продається за 175 гривень за кіло (до свят – на 10 грн. дешевше).
Ребро коштує 150 грн. за кг, рябчик – 160 гривень.
І вирізка, і ошийок коштують однаково – по 260 грн. за кіло (до речі, у грудні вирізку можна було купити по 200 гривень на акції).
Сало
А от сало, навпаки, подешевшало.
Наразі воно продається по 200 та 205 грн. за кілограм, минулого ж місяця дешевше за 240 гривень було не знайти.
Щекавіна, як і раніше, коштує 100 грн. за кіло.
Яловичина
Ціни на яловичину давно не відрізняються демократичністю.
Але після свят сильного зростання вартості поки що немає.
Так, м'якоть коштує 245 грн. за кг, лопатка – 240.
Борщова телятина – 150 гривень.
Курка
Куряче м'ясо теж трохи підросло в ціні.
Так, кілограм філе коштуватиме 155 гривень (у грудні - 150).
Стегна коштує 80 грн. за кілограм, грудка – 115 гривень, напівтушка – 95.
У продажу також з'явилися такі позиції, як філе карбонату та гомілки. Але ціна на них кусається – 165 та 135 гривень відповідно.
Також раніше ми писали У Дніпрі підскочили і стрімко впали ціни на апельсини та мандарини (фото)