Цієї закуски завжди буде мало. Рецепт крабових паличок у клярі з сиром

Як приготувати смачну страву нашвидкуруч. З готуванням легко впорається навіть недосвідчена господиня, що починає. Рецепт дуже простий, ситний. Особливо у захваті від страви будуть любителі крабових паличок. Для них закуски катастрофічно мало. У чому секрет? Це рецепт крабових паличок у клярі із сиром, передає Дніпровська панорама з посиланням на Тelegraf.

Як приготувати крабові палички у клярі з сиром

Складові

Інгредієнти

300 г охолоджених крабових паличок;
50 г сиру;
30 г легкого майонезу;
15 г кропу;
сіль;
1 яйце;
100 г борошна;
100 мл молока;
2 г соди;
5 мл лимонного соку;
соняшникова олія.

Спосіб приготування

Яйце необхідно збити з молоком кімнатної температури, сіллю та содою. Частинами засипаючи борошно, потрібно перемішати масу до однорідного стану. Кляр повинен вийти досить густим.
Сир натерти та змішати з подрібненою зеленню, заправити майонезом.
Кожну крабову паличку необхідно акуратно розгорнути, збризкати соком лимона і начинити сирною масою.
Палички згорнути в початковий стан і розрізати на 2 частини впоперек.
Кожну частину опустити в кляр, потім обсмажити в олії до рум’яної скоринки.
Готові вироби покласти на паперовий рушник для видалення надлишків жиру.