Денис, Діана та Вероніка мріють про затишний дім і турботливих батьків. Троє дітей шукають люблячу сім'ю у Дніпрі

Денис, Діана та Вероніка - це не просто брат і сестри, це справжні друзі. Вони завжди підтримують один одного, разом грають, веселяться і мріють про щасливе життя в люблячій сім'ї, повідомляє Дніпровська порадниця.

Денису 14 років. Він доброзичливий, веселий, комунікабельний хлопчик, поважає старших, позитивно сприймає оточуючих, врівноважений. Захоплюється футболом, займається на турниках, раніше займався боксом і хоче будувати спортивну кар’єру. Проявляє інтерес до гітари. Його заповітне бажання – жити в сім’ї разом із сестрами і мати матір, якій буде допомагати готувати різноманітні страви, адже це ще одне його хобі.

12-річна Діана – самостійна, весела, доброзичлива, легко йде на контакт. У спілкуванні з однолітками не агресивна, уважна, має багато друзів. Бере активну участь в іграх, змаганнях, уміє зібрати коло себе дітей, організувати гру.

Має гарні фізичні та розумові здібності. Відвідувала секцію з баскетболу та навчалась грі на піаніно. Має мрію продовжити навчання музиці. Діана хоче жити в сім’ї де буде багато дітей, щоб були молодші братики та сестрички, за якими вона буде доглядати, тому що в подальшому вона мріє стати вихователем дитячого садка.

Наймолодша 10-річна Вероніка – також дуже активна, самостійна, позитивно налаштована дівчинка, комунікабельна, легко вступає в контакт з дорослими та з дітьми. Відвідувала секцію з баскетболу, мала хороші досягнення, але завжди мріяла гарно малювати. ЇЇ мрія стати художницею, щоб її малюнки виставлялись в галереях.


Дівчинка хоче мати велику сім’ю, щоб ніколи не було сумно. Дуже мріє про маму, яка буде допомагати їй виконувати домашні завдання, буде читати з нею казки, буде її любити.

Також раніше ми писали Вдалий день для створення нової родини. Народні прикмети на 14 лютого