Деруни з м'ясом по-новому: рецепт найніжніших картопляних оладок з курячим фаршем
Деруни — це безперечна зірка української кухні, що асоціюється із затишком та ситністю. Але що, якби ми сказали, що знайшли спосіб зробити їх ще кращими, не втративши при цьому ані краплі автентичного смаку? Забудьте про важкі, жирні начинки та класичний, подекуди сухуватий м'ясний фарш. Дніпровська порадниця пропонує рецепт, де ніжна куряча грудка, перетворена на майже повітряний фарш, змішується прямо з тертою картоплею та свіжими овочами.
Інгредієнти
куряче філе - 1 половинка .
картопля - 2 шт.
морквина - 1 шт.
цибулина - 1 шт.
часник - 1 зубчик.
петрушка або кріп.
яйце - 1 шт.
сметана - 2 ст. л.
борошно - 2 ст. л.
сіль, перець та паприка - за смаком.
Приготування
- Філе дуже дрібно шинкуємо майже перетворюючи на фарш. Картоплю, моркву та цибулю натираємо на дрібній терці. Подрібнюємо часник та зелень і все додаємо до мʼяса.
- Додаємо яйце, сметану, борошно та спеції і все добре перемішуємо. На розігрітій олії викладаючи ложкою, смажимо з обох сторін до готовності.
Також раніше ми писали Скільки коштує приготувати салат Олівʼє в Дніпрі