Дитина залишилася без батька: героїчно загинув військовий із Дніпропетровщини

У битві за українську незалежність загинув жовтоводець Дмитро Боронило. Про це повідомили у пресслужбі Жовтоводській міській раді, передає Дніпровська панорама.

13 липня під час виконання бойового завдання у Донецькій області внаслідок артилерійського обстрілу загинув Дмитро Боронило. Свій 36-ий день народження він зустрів на передовій. А вже через чотири дні його життя обірвав артилерійський обстріл. У Дмитра залишилися мати Алла Леонідівна, сестра Марина, дружина Ірина та 14-річний син Роман.

Люблячий син, батько та чоловік, надійний побратим та друг, завжди усміхнений та товариський. Таким жовтоводця, солдата Збройних Сил України навічно пам’ятатиме вся громада.

Народився Дмитро Боронило 9 липня 1986 року у Жовтих Водах. Навчався у КЗЗСО №3, у 2007 році закінчив Інститут підприємництва «Стратегія» за спеціальністю «Економічна кібернетика». Працював системний адміністратором у компанії «comEL», згодом започаткував власну справу. На військову службу Дмитра призвали 14 квітня. Служив сапером 1-го саперного відділення інженерно-саперного взводу. Загинув жовтоводець 13 липня під час виконання бойового завдання у Донецькій області внаслідок артилерійського обстрілу, - зазначають у відомстві. 

Дніпровська Панорама висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Слава Герою та Вічна пам'ять!