Дніпро накриє антициклон. Синоптики дали прогноз погоди

Україна накриє антициклон: синоптики дали однозначний прогноз на вівторок. У вівторок у небі над Україною пануватиме антициклон, який принесе суху та теплу погоду, передає Дніпровська панорама з посиланням на синоптика Наталію Діденко.

Найближчим часом в Україні завдяки антициклону триватиме тепла погода, а в деяких регіонах навіть літня. У вівторок, 12 вересня, температура повітря в більшості областей країни коливатиметься в межах +20...26 градусів, у західних областях буде тепліше до +25...29 градусів. Трохи холодніше буде у східній частині +20…24 градуси.

"Пуховики не дістаємо, про шапки і не думаємо! Дощі? Ні, не чули! У нас антициклон. Скрізь переважно сонячно. Хіба що завтра в Чернівецькій області якісь незрозумілі місцеві хмари підкинуть трохи місцевого дощу. І все", - зазначає синоптик. 

У Києві 12 вересня очікується суха сонячна погода із максимальною температурою повітря +25…27 градусів. Вночі очікується +11...14 градусів. Ближче до середини тижня дуже тепло, 14-15 вересня пройде атмосферний фронт із дощами та навіть трохи спуститься вниз температура повітря.
У вівторок, 12 вересня, практично на всій території України погода буде сухою та теплою. Водночас у Карпатах удень місцями пройде невеликий короткочасний дощ, гроза. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі та вранці у північних та південно-західних областях місцями туман. Вітер мінлива, 3–8 м/с.

Температура вночі +6-11, у західних областях +9-14. Вдень термоментри покажуть +23–28 градусів, у східних областях +20–22, на високогір'ї Карпат +15–20.

Температура в області вночі +6–11, вдень +23–28 градусів. У столиці вночі +8-10 градусів, удень +25-27 градусів.

Як свідчить графік прогнозу, по-справжньому літня погода збережеться до четверга - у цей день пройде дощ, і градуси дещо знизяться.

фото - Валерій Кравченко