Дніпро передав на фронт 200 FPV-дронів: "Це як витратний матеріал, їх ніколи не буває забагато" - воїни

Громада міста продовжує системно підтримувати українських військових на полі бою. Цього разу дніпряни передали захисникам 200 FPV-дронів на загальну суму близько 2,8 млн грн. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на міську раду.

FPV-дрони завжди потрібні на фронті, - каже військовий Сергій. - Вони як витратний матеріал, їх ніколи не буває забагато. Дуже вдячні громаді Дніпра за таку системну допомогу. Раніше вже отримували від міста дрони, мавіки, кажани, машини тощо.

FPV-дрони – це безпілотники, які дозволяють оператору бачити те, що бачить камера дрона, у режимі реального часу. Це робить їх незамінними для розвідки, коригування вогню та завдання ударів по ворожих позиціях.

У сучасній війні FPV-дрони завжди потрібні, - підкреслює військовослужбовець бригади ТрО Сергій. - Це універсальна зброя. Вони можуть нести боєприпаси, які нищать ворожу піхоту, техніку, позиції. Вдячні дніпрянам за таку допомогу.

За словами заступниці директора комунального підприємства "Інфо-рада-Дніпро" Марини Середи, дрони передані за попередніми заявками військових частин.

Ми постійно на зв'язку з нашими захисниками, - каже вона. - Отримуємо запити, тому знаємо про їхні потреби. Це обладнання допоможе їм у роботі, адже дрони часто виконують ті завдання, які небезпечні для людини. На сьогодні цей вид техніки є одним із найбільш затребуваних на полі бою. Дніпро продовжує системно допомагати оборонцям, аби якомога скоріше наблизити нашу перемогу!

Також раніше ми писали У Дніпрі благодійний фонд у співпраці з мерією міста передав захисникам найсучасніші РЕБи