Дніпрянка Ксенія Башибулар вижила після вибуху газу на Мандриківській. Тепер в її будинок прилетіла ракета

Мешканка Дніпра Ксенія Башибулар  - одна з тих, хто вижив після трагедії 13 жовтня 2007 року, коли у 9-поверховому будинку на вулиці Мандриківській стався вибух побутового газу. Після цього вона залишилася на житловому масиві Перемога, оселившись в іншому багатоповерхового будинку. Саме в тому удинку, в якій 14 січня прилетіла російська ракета. Таким чином, можна сказати, що будинок молодої жінки вибухнув двічі - у 2007 році та у 2023 році. Про це повідомляє "Дніпровська панорама".

Після вибуху газу на Мандриківській Ксенію дістали з-під уламків у тяжкому стані. Після трагедії майже рік вона провела у лікарні. Але дівчина вижила та залишилася жити на тому ж житловому масиві, але в іншому будинку. З початком повномаштабного вторгення Ксенія стала волонтеркою. І осб цієї суботи, 14 січня, її будинок знову вибухнув - на цей раз від ворожої ракети. На щастя, вона залишилася неушкодженою, тому що іі не було вдома на той момент.

Детальніше про те, як все сталося - дивиться у відео.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що від вибуху ракети у Дніпрі загинула молода родина з Токмаку Запорізької області.