До 15 % зростання зарплати для медпрацівників і вихователів шкіл, дитсадків та профтехучилищ. Філатов анонсував муніципальні надбавки освітянам Дніпра

Найближчої сесії депутатський корпус Дніпра розгляне виділення близько 5,5 млн грн на виплати муніципальних надбавок для медсестер, лікарів, вихователів-методистів та музичних керівників, що працюють у дитсадках, школах і закладах профтехосвіти міста. Це дозволить забезпечити до 15 % зростання їхніх зарплат. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на пост міського голови у телеграм.

Це — ініціатива суто на рівні територіальної громади. Бо скільки б ресурсів у Дніпра не забирала війна, уся можлива (і неможлива) підготовка до апокаліптичних сценаріїв зими, ми і надалі підтримуватимемо тих, хто за відверто маленьку платню робить неоціненно багато – навчає та піклується про дітей. Тому наш обовʼязок – попри все знаходити можливості, аби подбати про цих людей, — наголосив Філатов.

Конкретний розмір доплат визначатиметься з урахуванням освітньо-кваліфікаційного рівня, досвіду роботи та кваліфікаційної категорії.

Як відомо, у червні з ініціативи Філатова сесійним рішенням вже було встановлено надбавку для вихователів дитячих садочків та їхніх помічників.

Також раніше ми писали 60, 50, 40 тисяч гривень. Де в Дніпрі пропонують рекордні зарплати