Додаємо у фарш секретний інгредієнт та смажимо. Як приготувати смачні соковиті котлети

Додаємо у фарш секретний інгредієнт та смажимо котлети. Тепер котлети не опадають і виходять соковитіше за звичайні. Про це розповість Дніпровська порадниця

Приготувати котлети соковитими із простого фаршу досить складно, навіть відразу зі сковороди вони зазвичай виходять сухі. Тому досвідчені кулінари додають до рецептури зовсім небагато звичайної манки: на смак вона не впливає, проте котлети виходять гарантовано соковитими, піднімаються пишними і зберігають смак і після розігріву.

Інгредієнти:

Фарш 600 гр
Манна крупа 4 ст.л
Цибуля 3 шт
Яйця 2 шт
Сіль, перець, паприка до смаку

Готуємо:

Фарш викладаємо в глибоку миску і одразу вимішуємо його з додаванням манної крупи. З цибулею надійдемо трохи хитріше: наріжте його в окрему ємність великими скибочками, розбийте сюди ж яйця.
Потім занурювальним блендером подрібніть все на однорідну масу. Вилийте її до фаршу, додайте спеції та сіль і знову ретельно все перемішайте. З маси, що вийшла, сформуйте невеликі, щільні котлети.
Залишилося лише обсмажити їх у великій кількості олії на високому вогні.
Як гарнір тут найкраще підійдуть скибочки обсмаженої картоплі.

Смачного!