Фаршировані помідори. Так смачно ви ще не готували
Фаршировані помідори – це не просто страва, а справжній шедевр кулінарного мистецтва. Соковиті, ароматні помідори, начинені різноманітними інгредієнтами, стануть окрасою будь-якого столу. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти:
помідори – 1 кг.
Курячий фарш – 200 г.
цибуля - 1 шт.
Сир – 30 г.
яйце - 2 шт.
Сіль, перець - за смаком
Приготування:
- Розігріту сковороду злегка змастити олією, обсмажити фарш. Цибулю дрібно нарізати і через 10 хвилин додати в сковороду до фаршу. Згасити 5 хвилин, додати сіль, до смаку спеції.
2. З помідорів зрізаємо "капелюшок" і виймаємо серцевину. Частину серцевини можна дрібно нарізати і додати в сковороду до фаршу.
3. Помідори викласти на лист або у форму для запікання кексів, щоб вони стояли вертикально. Наповнити помідори начинкою з курячого фаршу наполовину.
4. Яйця збовтати з сіллю та перцем і розлити в помідори.
5. Фаршировані помідори випікати за температури 180 С 20 хвилин. Потім посипати помідори тертим сиром та випікати ще кілька хвилин до розплавлення сиру.
Готову страву посипати зеленню.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми писали
Ідеальна закуска: баклажани, які тануть у роті