Фаршировані помідори. Так смачно ви ще не готували

Фаршировані помідори – це не просто страва, а справжній шедевр кулінарного мистецтва. Соковиті, ароматні помідори, начинені різноманітними інгредієнтами, стануть окрасою будь-якого столу. Про це повідомляє Дніпровська порадниця. 

 Інгредієнти:

помідори – 1 кг.
Курячий фарш – 200 г.
цибуля - 1 шт.
Сир – 30 г.
яйце - 2 шт.
Сіль, перець - за смаком

 Приготування:

  1. Розігріту сковороду злегка змастити олією, обсмажити фарш. Цибулю дрібно нарізати і через 10 хвилин додати в сковороду до фаршу. Згасити 5 хвилин, додати сіль, до смаку спеції.
    2. З помідорів зрізаємо "капелюшок" і виймаємо серцевину. Частину серцевини можна дрібно нарізати і додати в сковороду до фаршу.
    3. Помідори викласти на лист або у форму для запікання кексів, щоб вони стояли вертикально. Наповнити помідори начинкою з курячого фаршу наполовину.
    4. Яйця збовтати з сіллю та перцем і розлити в помідори.
    5. Фаршировані помідори випікати за температури 180 С 20 хвилин. Потім посипати помідори тертим сиром та випікати ще кілька хвилин до розплавлення сиру.
    Готову страву посипати зеленню.


Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали

Ідеальна закуска: баклажани, які тануть у роті