Фотозона, цікаві та захоплюючі ігри, майстер-класи. У Дніпрі ботсад ДНУ запрошує на родинний квест-фестиваль

У Дніпрі цими вихідними відбудеться сімейний квест-фестиваль у Ботанічному саду. 15 червня на вас чекає незабутня пригода! Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на фб ботсаду ДНУ.

Вже 15 червня, у мальовничій зелені Ботанічного саду, з 10:00 до 15:00, відбудеться захоплюючий Сімейний квест-фестиваль! Цей чудовий захід стане чудовою можливістю для всієї родини весело та цікаво провести час разом, поєднавши командну роботу, насолоду природою та незабутні враження.

На вас чекає:

11 захоплюючих станцій: Протягом дня ви зможете дослідити не лише мальовничі куточки ботанічного саду, але й зануритися в атмосферу екзотичної оранжереї.
Різноманітні ігрові зони: Як для дітей, так і для дорослих підготовлені цікаві та захоплюючі ігри, квести, майстер-класи, буде також фотозона. Організатори запевняють, що всі, хто завітають, отримають незабутній заряд емоції, радості та сміху.

Незабутня атмосфера: Сімейний квест-фестиваль – це чудовий спосіб зблизитися з рідними, зарядитися позитивними емоціями та насолодитися красою природи.

Вхід до Ботанічного саду з проспекту Науки. Час проведення з 10.00 до 15.00. Вхід з пр.Гагаріна.
За інформацією та придбанням квитків звертайтесь до організаторів свята (vidomi.dp) за тел. 097-438-56-07

Не пропустіть цю чудову можливість весело та корисно провести час з сім'єю!

 

Нагадаємо, раніше ми писали

Розпізнаємо проблеми фіалок за станом листя