Готуємо вдома: ароматний морквяно-банановий кекс, який тане в роті

Запрошуємо вас на смачну кулінарну подорож! Сьогодні ми приготуємо неймовірно смачний і вологий морквяно-банановий кекс. Цей рецепт ідеально підійде для тих, хто любить домашню випічку, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Яйця - 3 шт.
Морква - 2 шт.
Банани - 2 шт.
Олія рослинна - 170 г.
Цукор - 150 г.
Борошно - 250 г.
Розпушувач - 2 ч. л.

Глазур

Шоколад - 140 г.
Молоко - 30 мл.
Олія рослинна - 40 г.

Приготування

  1. Морквину натерти на дрібній тертці, банан розім'яти. Яйця збити з цукром, влити олію, перемішати.
  2. Додати банан та моркву, розмішати. Всипати борошно з розпушувачем, перемішати.
  3. Форму застелити пергаментом та вилити тісто. Випікати у духовці при 180 градусах 45 хвилин. Для глазурі розтопити на водяній бані.

Також раніше ми писали Як приготувати ідеальний омлет. Прості рецепти за 5 хвилин