Хачапурі для початківців: простий рецепт для щоденного меню

Навіть якщо ви ніколи не готували грузинські страви, з нашим рецептом у вас обов’язково вийдуть смачні хачапурі. Мінімум інгредієнтів, максимум смаку. Про це повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кефір - 300 мл.
Яйце - 1 шт.
Сіль - 1 ч. л.
Цукор - 1 ч. л.
Рослинна олія - 3 ст. л.
Борошно - 450 г.
Розпушувач - 10 г.

Для начинки

Сир сулугуні - 350 г.
Яйце - 1 шт.
Сіль - на свій смак.

Приготування

  1. Змішати віночком усі інгредієнти, додати борошно з розпушувачем та замісити тісто. Натерти сир, додати яйце і перемішати.
  2. Тісто та начинку розділити на 4 кульки. Зібрати хачапурі та обсмажити з двох сторін на сухій сковороді. Змастити гарячі хачапурі вершковим маслом. Подавати гарячими із солодким чаєм.

Також раніше ми писали Хрусткі бутерброди за 15 хвилин: швидкий перекус для справжніх гурманів