Хоч у чомусь стабільність: скільки коштує м'ясо та сало у Дніпрі (фото)

Незважаючи на те, що з приходом похолодання експерти прогнозували зростання цін, зокрема на продукти тваринництва, вартість м'яса і сала в Дніпрі поки залишається на колишньому рівні. Про актуальні ціни на ці товари пише Дніпровська панорама.

Курка

Так, куртина на сьогоднішній день стабільно залишається найдешевшим м'ясом.
Кілограм курячого філе коштуватиме 154 грн.


Крило та чверть коштують однаково – по 80 грн. за кг.


Половина тушки затягне на 100 грн. за кіло.

Свинина та сало

Дивно, але як не лякали покупців експерти суттєвим подорожчанням свинини, її ціна теж поки що не зростає.
Нині вона коштує близько 200 грн. а кілограм, залежно від частини.
Кіло свинячого ребра коштуватиме 175 грн.


М'якіть коштує 190 грн. за кг, кострець - 200.
Корейка на кістки затягне на 205 грн., без кістки – 220 грн. за кілограм.
Як ми писали раніше, сало суттєво подорожчало ще в середині вересня, але з того часу його ціна сильно не змінюється.
Так, тонкий край та щоковина обійдеться у 100 грн. за кг.


Подчеревина коштує суттєво дорожче – 235 гривень.

Яловичина

Ну, і традиційно, яловичина залишається найдорожчим м'ясом.
Так, кіло м'якоті сьогодні коштує аж 240 грн. за кг.


Лопатка не набагато дешевша – 235 гривень.
Кіло борщової телятини коштуватиме 150 грн. за кіло.


Як не дивно, ціни стейки стриплойн та рибай не дуже лякають - 255 і 265 грн. за кілограм.

Також раніше ми писали Вже стрибнули за 80 грн.: скільки коштують огірки та останні літні овочі у Дніпрі (фото, відео)