Хрустка скоринка, розплавлений сир: таємниця смаку бразильських булочок

Хрустка скоринка та розплавлений сир всередині – це все, що вам потрібно знати про ці неймовірно смачні бразильські булочки. Готуються вони дуже швидко, а результат перевершить всі ваші очікування, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кукурудзяний крохмаль — 125 г.
Рослинна олія — 75 г.
Молоко — 150 мл.
Яйце — 1 шт.
Сіль — 2/3 ч. л.
Сир — 125 г.

Приготування 

  1. До молока додаємо рослинну олію, сіль і доводимо до кипіння. Знімаємо з вогню, додаємо кукурудзяний крохмаль, добре перемішуємо, далі додаємо сир, яйце і вимішуємо до однорідної маси.
  2. Змащуємо руки олією, ліпимо кульки, викладаємо на деко і ставимо в розігріту до 180°C духовку на 25-30 хвилин.

Також раніше ми писали Смак дитинства в кожній ложці: секретний рецепт бабусиної аджики