Історія хлопчика з Дніпра, що пережив ракетний удар на Набережній Перемоги, потрапила до книжки

Книжка "Святий Миколай і папужка з Набережної Перемоги" вийшла у видавництві "Свічадо". Її створили письменниця Люба Кіндратович зі Львова та художниця Богдана Бондар з Києва. І вона про хлопчика з Дніпра, який жив у будинку, в який 14 січня 2023 року влучила російська ракета. Про це повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на допис журналістки-фрілансерки Юлії Рацибарської.

Будинок з мого району, з Набережної Перемоги, у який минулої зими влучила ракета, - тепер у книжці. Це - одна з ілюстрацій до святочного оповідання, яке редагувала моя подруга Зоя Жук. Ні, там не про війну і не про розбомблені міста. Але історія - реальна. Історія хлопчика, який жив у цьому будинку, а потім опинився на лікуванні в столичному Охмадититі, - написала журналістка.

За її словами, ця історія. як і будь-яка різдвяна казка (казко-правда), тепла. Про те, що добре слово підтримки, вчасно сказане, може засвітити людину зсередини.

Журналістка впевнена,що така книжка може стати чудовим різдвяним подарунком дитині.

 До книжки можете додати набір олівців чи альбом для малювання. Чому? Про це теж - у самій історії), - пояснила Рацибарська.

У будинок по Набережній Перемоги, 118 в Дніпрі російська ракета влучила на старий Новий рік, 14 січня 2023 року. Загинули 46 людей, в тому числі шестеро дітей, ще 20 вважаються зниклими безвісти.

Нагадаємо, раніше ми писали: Пандус для чоловіка з інвалідністю з Дніпра добудували завдяки допомозі Громради