Історія міста: у Дніпрі провели безкоштовну екскурсію "Козацькому роду нема переводу" (Відео)

У Дніпрі продовжують проводити безкоштовні екскурсії, щоб познайомити мешканців та гостей міста з його історією. Цього разу для слухачів організували екскурсію під назвою "Козацькому роду нема переводу". Учасники заходу серед іншого дізналися про історію створення нашого міста, а також про людей, які тут жили. Про це повідомляє "Дніпровська панорама" з посиланням на ДніпроTV.

"Напередодні Дня Державного прапора та Дня Незалежності України Туристичний інформаційний центр м. Дніпра запросив дніпрян та гостей міста на безкоштовну святкову екскурсію. Вже вкотре переконуємося, що подібні заходи гуртують людей, дозволяють рухатись уперед. Разом до перемоги!" - сказала начальниця Туристичного інформаційного центру Ольга Стасенко.

"Напередодні державних свят провели екскурсію, яка присвячена історії міста від козацької доби до сьогодення, також відомим людям, особистостям, які тут жили і творили історію. Зокрема й Дмитру Яворницькому. Його історія має надихнути слухачів рухатися вперед попри все і жити. А в цілому кожна екскурсія неповторна, незважаючи на однакові іноді маршрути. Родзинкою сьогоднішньої екскурсії став флешмоб серед слухачів, присвячений Дню Державного прапора - усі гуртом заспівали українську патріотичну пісню", - розповіла гід-екскурсовод Інна Спиридоненко.

Більше подробиць - дивіться у відеосюжеті ДніпроTV:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що загиблому на фронті відомому актору з Дніпропетровщини Хільському можуть присвоїти звання Героя України.