Із квітня минулого року вважався безвісти зниклим. На Дніпропетровщині на колінах прощались із солдатом

У Жовтих Водах громада проведе в останню путь полеглого на війні захисника Дмитра Кішкінова, повідомляє Дніпровська панорама. 

Із квітня минулого року він вважався безвісти зниклим. І ось нещодавно ДНК-експертиза підтвердила, що, на жаль, на війні загинув їхній Дмитро – люблячий син, брат та татусь.

Дмитро Кішкінов народився 6 грудня 1974 року у Вільногірську. Середню освіту здобув у Жовтоводській школі № 5. Вступив до вишу, проте через отриману травму був змушений його покинути. Та це не завадило йому розпочати свій трудовий шлях. Працював на Хлібзаводі, у Газовому господарстві, на будівництві та за кордоном.

Останнє місце роботи – воєнізована охорона П’ятихатського виробничого підрозділу «Криворізький загін воєнізованої охорони» філії «Відомча воєнізована охорона» АТ «Українська залізниця».

На захист України був призваний 7 березня 2022 року. 2 квітня того ж року під час участі у бойових діях поблизу н.п. Бражківка Харківської області зник безвісти. На жаль, ДНК-тест підтвердив, що Дмитро загинув.

Він був порядним, добрим та роботящим чоловіком, був справжнім та надійним другом, користувався авторитетом на роботі та службі, добре розумівся на автівках, із легкістю міг виявити та усунути майже будь-яку несправність.

У нього залишилися мати Нонна Павлівна, брат Павло та донька Анастасія. Прощання із Дмитром Кішкіновим відбудбулося у Жовтих Водах. 

Редакція сайту Дніпровська панорама висловлюють щирі співчуття рідним і близьким! Вічна слава та пам'ять полеглому Герою!

Нагадаємо, раніше ми писали

Добровольцем пішов на фронт, щоб захистити свій дім від ворога. У Дніпрі попрощались з полеглим героєм з Луганщини