Його чекали довгих п'ять місяців. На Дніпропетровщині попрощалися з кулеметником Віталієм Чеберяком

Війна продовжує руйнувати міста, села та людські долі. В останню путь провели у Покровській громаді Чеберяка Віталія Олександровича, повідомляє Дніпровська панорама, посилаючись на Покровську тергромаду.

5 лютого 2023 року при виконанні особливого бойового завдання поблизу населеного пункту Времівка Волноваського району Донецької області солдат Чеберяк Віталій Олександрович зник безвісти. 5 місяців безсонних ночей та днів сповнених надії та сподівання на те, що Віталій живий, на жаль, не справдились, - йдеться в повідомленні.

Віталій народився 7 листопада 1984 року в селі Олександрівка. Навчався у Покровській середній школі з 1991 по 2000 роки. Продовжив навчання у ВПУ №75 за спеціальністю технік-механік. Після закінчення училища був призваний до лав української армії.

Повернувшись додому розпочав свою трудову діяльність в Покровському райавтодорі. Згодом переїхав у місто Маріуполь, де працював на МК "Азовсталь" водієм.

Після одруження, разом з родиною, переїхав жити до міста Дніпро, де Віталій працював водієм в ТОВ "Транс".

У квітні 2022 року Віталій Олександрович добровільно став на захист Батьківщини. Захищав Україну у складі стрілецької роти, був кулеметником.

У серцях рідних, близьких Віталій назавжди залишиться турботливим сином, щирим братом, дбайливим батьком та добрим товаришем.

Від імені селищного голови, від усієї громади висловлюємо слова співчуття та підтримки рідним і близьким покійного. Вічна пам'ять та царство небесне нашому герою Віталію Олександровичу, - зазначили на офіційній сторінці громади.

Нагадаємо, раніше ми писали: Віддав життя за рідну землю. У бою до останнього подиху бився Олександр Сапай з Дніпропетровської області