Кабачкове лечо з часником. Навіть чоловік забуває про гастрит

Це не тільки смачна страва влітку, а й заготівля на зиму. Лечо за цим рецептом виходить не солодким і не гострим, смак тушкованих овочів. Готується дуже швидко, повідомляє «Дніпровська панорама».

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 кг.;
  • солодкий перець – 1 кг.;
  • часник – 15 зубчиків;
  • рослинна олія - 0,5 склянки;
  • томатна паста – 400 гр.;
  • чорний перець – 5-6 горошин;
  • лаврове листя - 5-6 шт.;
  • 9%-й оцет - 0,5 склянки;
  • цукор – 2/3 склянки;
  • сіль – 1 ст.л.

Приготування:

Кабачки чистимо від шкірки та насіння, нарізаємо кубиками. Солодкий перець миємо, видаляємо насіння, нарізаємо соломкою.

З'єднуємо в каструлі кабачки та перець. Додаємо сіль, цукор, олію, томатну пасту і трохи води (1-2 склянки).

Гасимо 40 хвилин. Наприкінці варіння додаємо подрібнений часник, чорний перець, лавровий лист та оцет.

Гаряче лечо розфасовуємо у стерилізовані банки, закочуємо.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпрі відвідування аквапарку у вівторки для військових до їхніх сімей зробили безкоштовним