Картопляний кіш: нова інтерпретація класики
Здивуйте своїх близьких незвичайним картопляним кішем! Цей рецепт поєднує ніжне картопляне тісто з ароматною грибною начинкою та розплавленим сиром, повідомляє Дніпровська порадниця.
Інгредієнти
600 г вчорашнього пюре.
3 ст.л. борошна.
Сіль, перець, олія.
Начинка
1 середня цибулина.
8-10 шампіньонів.
20 г вершкового масла.
150-200 г моцарелли.
Сіль.
Приготування
- Начинка: нарізаємо цибулю кубиками, гриби також нарізаємо. Декілька шматочків грибів можна залишити для прикрашання пирога.
- На невеликій кількості олії підсмажуємо цибулю, додаємо гриби, підсолюємо. Додаємо масло і тушкуємо разом 5 хвилин. Натираємо сир.
- Холодне пюре змішуємо з борошном, сіллю і перцем.
- Змащуємо олією форму. Змащуємо олією руки і викладаємо картопляне тісто в форму, формуємо бортики. Додаємо начинку, а зверху присипаємо сиром. Викладаємо відкладені гриби як декор.
- Випікаємо при 200 градусах протягом 30 хвилин на середньому рівні. Якщо духовка сильно смажить зверху, то печіть на нижньому рівні.
- Дайте пирогу повністю охолонути і тоді викладайте з форми. Якщо будете їсти гарячим, не перекладайте його з форми, діставайте прямо з неї.
Також раніше ми писали Печінка по-берлінськи: швидкий та смачний обід для всієї родини