Картопляний кіш: нова інтерпретація класики

Здивуйте своїх близьких незвичайним картопляним кішем! Цей рецепт поєднує ніжне картопляне тісто з ароматною грибною начинкою та розплавленим сиром, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

600 г вчорашнього пюре.

3 ст.л. борошна.

Сіль, перець, олія.

Начинка

1 середня цибулина.

8-10 шампіньонів.

20 г вершкового масла.

150-200 г моцарелли.

Сіль.

Приготування

  1. Начинка: нарізаємо цибулю кубиками, гриби також нарізаємо. Декілька шматочків грибів можна залишити для прикрашання пирога.
  2. На невеликій кількості олії підсмажуємо цибулю, додаємо гриби, підсолюємо. Додаємо масло і тушкуємо разом 5 хвилин. Натираємо сир.
  3. Холодне пюре змішуємо з борошном, сіллю і перцем.
  4.  Змащуємо олією форму. Змащуємо олією руки і викладаємо картопляне тісто в форму, формуємо бортики. Додаємо начинку, а зверху присипаємо сиром. Викладаємо відкладені гриби як декор.
  5. Випікаємо при 200 градусах протягом 30 хвилин на середньому рівні. Якщо духовка сильно смажить зверху, то печіть на нижньому рівні.
  6. Дайте пирогу повністю охолонути і тоді викладайте з форми. Якщо будете їсти гарячим, не перекладайте його з форми, діставайте прямо з неї.

Також раніше ми писали Печінка по-берлінськи: швидкий та смачний обід для всієї родини