Казкові торти. Про секрети смачних творів розповіла чарівниця з Дніпра (Фото)

Як ще висловити любов до рідних, якщо не зробити для них дуже красивий й дуже смачний подарунок. Відповідає цим вимогам його ВеличністьТорт. Вікторія Дідик випікає їх улюбленим дітям, онукам, чоловікові й, звичайно мамі. Виходять справжні твори мистецтва, повідомляє Дніпровська панорама з посиланням на інформацію самої авторки. 

Вікторія з дитинства багато чого вміє створювати. Вона відмінно вишиває, шиє чудові автентичні сукні про які ми, до речі, вже розповідали. Каже, їй допомагає професійна художня освіта і те, чому навчилася  від бабусі та мами. Вони - її головні вчительки. Можливо тому, на кожен день народження мами, Вікторія шиє їй нову сукню і у такому ж стилі прикрашає святковий торт. Цього року були яскраві маки - улюблені квіти мами.

       

Так і пішло. Мама досі працює, причому на відпвідальній посаді, водить машину. У неї мало часу на відпочинок. Я приїжджаю на день народження до неї та її працівників. Всі збираються і я пригощаю тортом, - розповідає про традицію Вікторія. 

Півонії зробила Вікторія для своєї невісточки.

У квітковій колекції були ще фіалкові торти. Усі квіти, які можна бачити навколо у житті, наче виростали й на тортах Вікторії.

 

Колись були звичайні торти, але коли сім'я велика стала і дітей схотілося навчати. Щоб було не просто смачно, а для того, щоб почали цікавитися чимось окрім гаджетів і прагнули також щось створювати", каже Вікторія.

Герої сучасних мульфільмів ставали солодкими прикрасами бісквітно - фруктових шедеврів. Щоб не робити торти важкими для травлення, у середину кулінарка- художниця додає багато фруктів . і ніякого слівочного крема!

Узимку - ананаси, персики, улітку - ягоди. Стараюсь, щоб були смачними і  гарними. Діти відмовляються їх різати - кажуть жалко. Тому, я сама ріжу ці торти і пригощаю, - каже Вікторія

Найкращою казкою став торт, який Вікторія створила на 30-ту річницю спільного життя з чоловіком. Сюжет мультфільму "Жив-був пес" наче ожив у кулінарному шедеврі. Кожну фігурку авторка наділила душею.

На кількох ярусах розташувалися герої смішної та душевної історії. Торт дуже сподобався й чоловіку Вікторії - В'ячеславу, й дітям і онукам. Адже незвичайне пригощання, створене з великою любов'ю - про справжні почуття й розповідає.

Раніше ми писали про: До чого там зображена сова. Найстаріший фонтан у Дніпрі поки не розкриває всіх таємниць (Фото)