Колаборанти дякують за ослаблення оборони Дніпра: колишній нардеп прокоментував таємний указ про позбавлення громадянства Геннадія Корбана

Ігор Мосійчук, політик, журналіст, колишній нардеп та екс-заступник командира добровольчого батальйону «Азов», прокоментував таємний указ про позбавлення громадянства Геннадія Корбана, який активно розповсюджують у соцмережах та ЗМІ, пише Дніпровська панорама.

До останнього не хочу вірити, що українська влада, президент Зеленський Указом про позбавлення громадянства ряду осіб серед яких Коломойський, Корбан, Рабінович пішли не просто на порушення законів та Конституції, а й у випадку з Генадієм Корбаном який є керівником штабу територіальної оборони Дніпра на ослаблення оборони стратегічної області три райони якої Нікопольський, Сінельніковський та Криворіжський цієї ночі зазнали дуже потужних ракетних ударів ворога, - пише Мосійчук. - З приводу цього Указу вже масово зловтішаються колаборанти, різного роду царьови та киви, та дякують за таке ослаблення оборони Дніпра…

Він зазначає, що більшість людей дивується, як Геннадій Корбан потрапив в одну компанію з Коломойським, який з 24 лютого не зробив жодної публічної заяви та ніяк не допоміг оборони України (принаймні, про це невідомо), та відвертим зрадником Рабиновичем:

- А Корбана за що? За організацію оборони Дніпра? За безкомпромісну позицію відносно кривавого маньяка путіна та російської агресії проти України? Якщо все ж таки офіційно буде підтверджено позбавлення українського громадянства Корбана отриманого ним за народженням без жодного реального підтвердження наявності в нього іншого, а також заборонено йому в’їзд в Україну це буде означати лише одне - Корбану мститься голова ОП Єрмак за спілкування з конгресвумен США Вікторією Спартц яка посміла поставити поставити під сумнів його репутацію та відданість країні, - робить висновок Мосійчук.

За думкою журналіста, таким рішенням Єрмак, який по відношенню до Корбана позбавляючи його громадянства та не допускаючи його в країну, керувався виключно особистими, дріб’язковими мотивами, поставив під загрозу оборону Дніпра та вирішив познущатися над Генадієм Олеговичем особисто адже в Дніпрі залишаються його старенькі і дуже хворі батьки.

До останнього сподіваюся, що президент Володимир Зеленський почує голоси сотень тисяч воюючих українців і сьогодні у зверненні до нас всіх пояснить все, що відбувається з цим Указом фейком, жахливою помилкою і знову закличе українців до національної єдності яка так нам потрібна для перемоги над російським окупантом!
В ім’я Бога і Вітчизни!  - пише Мосійчук.

Раніше ми повідомляли, що Геннадія Корбана не пропускають через українсько-польський кордон та вилучили в нього паспорт.