За такі гроші можна купити декілька літаків: топ-5 найдорожчих квартир Дніпра

Дніпро - це прекрасне місто, в якому безліч елітних будинків. Квартири в них коштують так, що за таку суму можна купити літак, й не один, повідомляє Дніпровська панорама.

Тож як виглядають найдорожчі квартири Дніпра за червень 2023 року.

Унікальна ексклюзивна видова квартира у центрі міста

Ця заможна квартира знаходиться на куті вулиці Жуковського, в районі ресторана "Артист". 1 м² коштує в цій квартири 3000$, а всього площа квартири становить 561 м². В цій квартирі більше ніж 5 кімнат, знаходиться вона на 13 поверсі. Чому така висока ціна? Тому що тут є тераса з видом на річку Дніпро, при чом з будь-якої кімнати. 

Майданчики ліфта, зимовий сад, сауна, вбиральні, комори, пральна, дві тераси - це все не ще, що ви можете отримати в цій квартирі. В ній дуже багато техніки, але ремонт зроблений частково.

І найголовніше, що ця краса коштує 62 160 932 грн. Вказана сума просто не вкладається в голові, бо простій людині здається нереальною.

Ексклюзивна квартира з терасою

За адресою Володимира Вернадського, 35п на 4 поверсі розташувався скромний пентхаус, який на 30 мільйонів дешевша за попередню квартиру. Тут лише 4 кімнати з загальною площею 205 м². Квартира має свій власний вихід до парку Т, Г. Шевченка. 

Будинок входить до складу містобудівного ансамблю «Крутогірний» житлових комплексів Амфітеатр, Летуаль, Амстердам, Башти, Фестивальний.

Квартира повністю оснащена дорогою технікою та меблями

Її ціна - 36 195 868 грн. За таку ціну можна врятувати кілька життів, покращити екологічну ситуацію, вирушити в навколосвітню подорож.

Квартира в ЖК Comfort City

В цій квартирі всього 4 кімнати. Ця квартира знаходиться у центрі, на вулиці Сергія Подолинського. Дуже гарно підійде для любителів автомобілів, бо тут аж 3 паркувальних місця. Загальна площа квартири 210 м², більша за попередню, але дешевша.

Покупець цієї квартири почує галасливу суму - 22 160 760 грн. Знаходиться в центрі, більша, проте в рази дешевша, за попередню квартиру.

Квартира в центрі, ЖК Енігма

Квартира знаходиться на 7 поверсі з терасою на вулиці Шевченка, 53. Загальна площа цієї оселі разом з терасою 482,3 м². Це одна з найбільших квартир у нашому топі. Тут дуже коштовна техніка та меблі. 

Ціна квартири в ЖК Енігма - 21 422 068 грн.

Квартира з терасою, новобудова в Центрі, "Фестивальний"

Наш топ найдорожчих квартир завершує "найдешевша" серед них з площею 260 м². Основна фішка цієї квартири - панорамний вид на Дніпро, бо знаходиться на вулиці Січеславська Набережна. Кількість кімнат всього лише 3, а ремонт зроблений завдяки дизайнеру. 

Її ціна - 20 683 353 грн. Напевно, частина суми йде на вид з вікна.

Нагадаємо, раніше ми писали, що собаки ціною з Renault Megane: скільки коштують породисті песики у Дніпрі.