Дніпропетровська філія "Газмережі" зробила важливу заяву по оплаті за доставку газу

Дніпропетровська філія "Газмережі" зробила важливу заяву по оплаті за доставку газу. Про це повідомляє Дніпровська порадниця з посиланням на офіційну інформацію.

Вчасна оплата за доставку газу - вклад у стабільну роботу газорозподільної системи регіону

Нагадуємо, що електронні рахунки клієнтів Дніпропетровської філії «Газмережі» за червень вже є в особистому кабінеті https://my.grmu.com.ua/. Тому саме час здійснити оплату

Ми дякуємо усім, хто свідомо споживає блакитне паливо та вчасно сплачує за отриману послугу з розподілу газу. Кожна ваша гривня гарантує надійну роботу газорозподільної системи Дніпропетровщини та його енергетичну безпеку.

Сплачуйте з телефона або комп’ютера за послуги розподілу газу за червень через особистий кабінет https://my.grmu.com.ua/ до 20 числа, - написано в повідомленні Дніпропетровська філія "Газмережі".

 

Нагадуємо про вчасну оплату рахунків за розподіл газу
Споживачі газу мають ще один день, аби своєчасно сплатити за доставку блакитного палива.  
Якщо ви забули це зробити, зараз – ідеальний час! 
   
Кожен клієнт Дніпропетровської філії «Газмережі» (https://t.me/dnpgazmerezhi) може сплатити за послуги доставки блакитного палива онлайн, витративши на це всього пару хвилин. Для цього скористуйтеся особистим кабінетом «Газмережі» – https://my.grmu.com.ua/,  - написано в повідомленні.

 Як можна сплатити, крім онлайн

Якщо ви не маєте змогу сплатити онлайн, можете зробити це за допомогою: 
кас банків; 
відділень Укрпошти; 
терміналів EasyPay. 
  
Вчасно сплачуючи послуги розподілу газу, ви допомагаєте забезпечувати безаварійну та безперебійну роботу газорозподільної системи області!

Нагадаємо, раніше ми писали

Ситуація з електроенергією в Дніпрі та області 20 червня. Як будуть відключать світло