Ледачі пиріжки: коли немає часу, але хочеться смачно

Хто сказав, що смачні пиріжки потребують багато часу і зусиль? З нашим рецептом ледачих пиріжків ви зможете насолодитися апетитними та ситними ласощами за лічені хвилини. Секрет ледачих пиріжків у простоті та доступності інгредієнтів. Вам знадобиться лише кефір, борошно, яйця, зелена цибуля та трохи вашого часу, повідомляє Дніпровська порадниця.

Інгредієнти

Кефір - 400 мл.
Вода - 50 мл.
Яйце - 2 шт.
Борошно - 350 г.
Цукор - 1 ч. л.
Сіль - 1 ч. л. (без гірки).
Сода - 1/2 ч. л.
Рослинна олія - 2 ст. л.
Яйця відварені - 4 шт.
Цибуля зелена - 1 пучок.

Приготування

  1. У каструлю наливаємо кефір, додаємо воду, ставимо на вогонь, нагріваємо до 50 градусів. У мисці змішуємо яйця, сіль, цукор, перемішуємо і вливаємо в підігрітий кефір. Додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.
  2. Потім додаємо соду, олію, зелену цибулю і відварені яйця. Все добре перемішуємо. Розігріваємо рослинну олію і смажимо пиріжки на середньому вогні під кришкою. Перевертаємо і смажимо з іншого боку.

Також раніше ми писали Банановий торт, який готується за лічені хвилини і сподобається всім